Sok esetben hívnak minket, hogy oldjunk meg lehetetlennek tűnő feladatokat. Számos alkalommal helyeztünk ki kültéri klíma egységeket, folyadékhűtőket, kompresszorokat olyan háztetőkre ahol a daruzás vagy nem volt lehetséges, vagy több millió Forint lett volna. A helikopteres beemelést nem mindenhol engedélyezik. Ilyenkor egy helyszíni felmérést tartunk és eldöntjük milyen módon tudjuk az adott feladatot elvégezni.

 

Medence, Jakuzzi helyre tétele, szállítása is szerepel a szolgáltatásaink között. A legtöbb helyen kézi erővel kell ezt megoldani, hiszen az önrakodós teherautó nagyon kevés esetben tud a kijelölt hely közelébe beállni.

 

Éttermek kérésére mozgattunk helyére 1500 kilogrammos pizzasütő kemencét is, úgy hogy az éttermen belül egy méter magasra kellett emelni. Szállítunk nehéz dagasztógépet, ipari hűtőt, hűtőpultot is.

 

Kazán, puffertartály felvitele akár egy több emeletes ház tetejére, lépcsőn, ha nincs más megoldás. Liftmotor, ellensúly, fülkeajtó, fülke elemek szállítása, mozgatása, emelése.

 

És még sorolhatnánk mennyi minden tartozik a nehéz tárgyak halmazába, amiket mozgatunk.

 

Munkáink során sokszor építünk, állványozunk, ha kell vágunk, hegesztünk is. A lényeg, hogy a feladatot a legkisebb kockázattal, sérülésmentesen elvégezzük. Természetesen a legfontosabb a kollégáink testi épsége, ezért mindig maximálisan odafigyelünk egymásra.