Pianínó és zongoraszállítás profi módon a hét minden napján, egyszerűen, gyorsan, és biztonságosan. A két típus közül a zongora szállítása a bonyolultabb. Egy zongora súlya meghaladja egy pianínó súlyát, és esetünkben a zongorát minden esetben szerelni kell.

A lábain kívül még pár alkatrészt el kell távolítani, és csak ezek után kerül a hangszerünk szállítható állapotba. Természetesen minden esetben a szállítás végeztével, ha csak nem tárolásra kerül, az eredeti állapotot visszaállítjuk.

Pianínó szállításakor valamivel egyszerűbb dolgunk van, nem kell a hangszert az oldalára dönteni, nem kell alkatrészektől megszabadítani, a szállítás előtt a tetejét, és a billentyűzet fedelét rögzítjük, és már vihetjük is az új helyére.

Munkánkat teljes körültekintéssel végezzük, a hangszerekre sajátként tekintünk, de a mozgatás során előfordul, hogy a kedvencünk elhangolódik, kérem ezt vegye figyelembe.

Kérésre teljes csomagolással szállítjuk. A hangszerek szállítása az egész országra és az unió területére is kiterjed, kérjen ajánlatot bátran!